Hazard geeft Conte lucht bij zege Chelsea op WBA

13-2-2018 11:01 - Door: joost

Hazard geeft Conte lucht bij zege Chelsea op WBA

Na twee flinke nederlagen tegen Watford (4-1) en Bournemouth (0-3) wist Chelsea vandaag dan toch eindelijk weer te winnen. West Brom werd op Stamford Bridge met 3-0 verslagen.

Vervolg: Hazard geeft Conte lucht bij zege Chelsea op WBA

West Brom begon fel aan de wedstrijd en kreeg de eerste kansen. Via Rondon en Rodriguez werden ze aardig gevaarlijk. Toch was het Chelsea dat op voorsprong wist te komen, Hazard wist een mooie combinatie fraai af te ronden. Lang bleef het slechts 1-0 voor Chelsea en waren er eigenlijk kansen voor beide ploegen om te scoren.

Na rust werd Chelsea sterker en via Moses werd het in de 63ste minuut 2-0 en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Niet veel later in de 71ste minuut zette Hazard de 3-0 eindstand op het bord. Chelsea komt met deze overwinning op 53 punten en neemt daarmee de 4e plek weer over van Tottenham. West brom blijft stijf onderaan staan en is op weg naar degradatie met slechts 20 punten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hazard geeft Conte lucht bij zege Chelsea op WBA

Een korte samenvatting: Na twee flinke nederlagen tegen Watford (4-1) en Bournemouth (0-3) wist Chelsea vandaag dan toch eindelijk weer te winnen. West Brom werd op Stamford Bridge met 3-0 verslagen. .

Meest gelezen