Stijn Schaars: Echt niet onder de indruk van PSV op dit moment

12-2-2018 18:47 - Door: M.d.Z.

Aankomend weekend moet SC Heerenveen op bezoek bij koploper PSV, waar oud PSV middenvelder Stijn Schaars terugkeert bij zijn oude club.

Vervolg: Stijn Schaars: Echt niet onder de indruk van PSV op dit moment

De middenvelder heeft de wedstrijden van afgelopen week gezien (Excelsior en Sparta red.) en liet weten niet onder de indruk te zijn van de Eredivisie koploper. Stijn Schaars is niet bang voor PSV en wil er alles aan doen om het de ploeg zo lastig mogelijk te maken aankomende zaterdag.

 

'Wij zijn niet onder de indruk van PSV. Wij gaan daar heen als Heerenveen zijnde en gaan daar hetzelfde doen. PSV is vreselijk goed in wel goals maken en de omschakeling.'

 

'We hebben vandaag eigenlijk een goede les gehad. PSV speelt niet heel veel anders als Roda JC. Wel meer op voetbal, maar ze spelen eigenlijk ook vanuit een heel goede organisatie en omschakeling. We zullen het beter moeten doen als vandaag, anders gaan we geen resultaat halen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Stijn Schaars: Echt niet onder de indruk van PSV op dit moment

Een korte samenvatting: Aankomend weekend moet SC Heerenveen op bezoek bij koploper PSV, waar oud PSV middenvelder Stijn Schaars terugkeert bij zijn oude club..

Meest gelezen