Basacikoglu moet op matje komen bij Feyenoord

12-2-2018 09:16 - Door: NicoPeters

Basacikoglu moet op matje komen bij Feyenoord

Door een blessure van Sam Larsson mocht Bilal Basacikoglu hem zondag vervangen in het duel met Vitesse (3-1 winst). Een heel groot succes werd het niet, want de buitenspeler keeg na 65 minuten rood na een harde tackle op Thulani Serero. Feyenoord wil nu maatregelen nemen volgens de krant De Telegraaf.

Vervolg: Basacikoglu moet op matje komen bij Feyenoord

Basacikoglu moet zich melden bij trainer Giovanni van Bronckhorst om te praten over wat er is gebeurd. De 22-jarige aanvaller kon sinds zijn komst naar Feyenoord in 2014 al niet echt imponeren en dit voorval lijkt de druppel te zijn. van Bronckhorst was onlangs al duidelijk over Basacikoglu.

'We hebben dit eerder al een aantal keren meegemaakt met hem. Dan doet hij iets en vraag ik me af: waarom doe je dit op zo'n moment? Als speler moet je continu keuzes maken. Dat moeten goede keuzes zijn. Hij kiest ervoor om daar een tackle te maken', aldus de trainer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Basacikoglu moet op matje komen bij Feyenoord

Een korte samenvatting: Door een blessure van Sam Larsson mocht Bilal Basacikoglu hem zondag vervangen in het duel met Vitesse (3-1 winst). Een heel groot succes werd het niet, want de buitenspeler keeg na 65 minuten rood na een harde tackle op Thulani Serero. Feyenoord wil nu maatregelen nemen volgens de krant De Telegraaf..

Meest gelezen