Marino Pusic: Ik zag vooruitgang, maar deze nederlaag is zuur

11-2-2018 18:13 - Door: M.d.Z.

Marino Pusic verving GertJan Verbeek op de bank bij FC Twente, die zijn ploeg in de slotfase nipt met 2-1 zag verliezen van de Amsterdammers.

Vervolg: Marino Pusic: Ik zag vooruitgang, maar deze nederlaag is zuur

'Het is vreselijk om op zo'n manier te verliezen. Je wordt liever weggespeeld met vijf, zes goals verschil,' liet de interim trainer na afloop weten in gesprek met FOX Sports. 'Dit is geen penalty, hij zoekt zijn been op.'

 

'Dit is heel erg zuur, als je zo dichtbij bent om een punt te pakken hier. Zeker gezien de situatie waarin we ons bevinden.' Voor FC Twente blijven daardoor de rapen zuur en moet het zich weten redden in de degradatiestijd, waar volgende week het duel tegen hekkensluiter Sparta Rotterdam wacht.

 

Maar ondanks de nederlaag in Amsterdam, bleef Pusic optimistisch. 'In de kleedkamer heb ik net gezegd dat ik bijzonder trots ben op hoe ze als team geknokt hebben. Ze hebben zeer gedisciplineerd gespeeld en ze gingen steeds meer voetballen. Dat is een belangrijk uitgangspunt richting de volgende wedstrijden.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Marino Pusic: Ik zag vooruitgang, maar deze nederlaag is zuur

Een korte samenvatting: Marino Pusic verving GertJan Verbeek op de bank bij FC Twente, die zijn ploeg in de slotfase nipt met 2-1 zag verliezen van de Amsterdammers..

Meest gelezen