FC Den Bosch vindt weg omhoog: Lat ligt hoog

10-2-2018 15:24 - Door: NicoPeters

FC Den Bosch heeft de weg omhoog gevonden en vrijdag won het met 4-0 van FC Eindhoven. Den Bosch staat tiende in de Jupiler League en blijft meestrijden om een plek in de play-offs voor promotie. Trainer Wil Boesen is zeer tevreden.

Vervolg: FC Den Bosch vindt weg omhoog: Lat ligt hoog

‘Ik wilde heel graag ‘de nul’ houden, want dat lukte de laatste tijd ook niet. Lieder was in de slotfase nog dicht bij een goal, dus dat was nog even billenknijpen. Maar het was natuurlijk een verdiende overwinning, waarin we onze kansen benut hebben’, zei Boesen tegen Omroep Brabant.

Den Bosch speelde vooral een goede tweede helft tegen Eindhoven. ‘Als alles meezit ga je ook wat lekkerder voetballen en zakt de moed in de schoenen bij de tegenstander. Maar de lat ligt bij ons al hoog. De moraal is goed, maar als we de kansen die we krijgen ook benutten kunnen we ver komen’, aldus Boesen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Den Bosch vindt weg omhoog: Lat ligt hoog

Een korte samenvatting: FC Den Bosch heeft de weg omhoog gevonden en vrijdag won het met 4-0 van FC Eindhoven. Den Bosch staat tiende in de Jupiler League en blijft meestrijden om een plek in de play-offs voor promotie. Trainer Wil Boesen is zeer tevreden..