Napoli denkt aan linksbuiten van SS Lazio voor back up Younes

9-2-2018 19:56 - Door: M.d.Z.

Napoli denkt aan linksbuiten van SS Lazio voor back up Younes

Het lijkt erop toch op dat het Italiaanse Napoli geen rekening meer gaat houden met een zomerse komst van Amin Younes.

Vervolg: Napoli denkt aan linksbuiten van SS Lazio voor back up Younes

De koploper van de Serie A lijkt er steeds meer rekening mee te gaan houden dat Ajacied Amin Younes komende zomer niet meer komt. De afgelopen week liet de Italiaanse koploper weten dat Younes wel moet komen en al een contract had ondertekend, maar de Italiaanse topclub schakelt al door naar plan B.

 

Het blijft nog steeds onduidelijk waarom Napoli en Amin Younes niet tot een akkoord kwamen afgelopen winterse periode, maar de Italiaanse grootmacht lijkt niet te wachten op de Duitser en kijkt al naar een vervanger, waar het wil shoppen bij SS Lazio.

 

Felipe Anderson zou een slechte relatie hebben met trainer Inzaghi, die hem afgelopen week al uit de selectie zette. De breuk zou onherstelbaar zijn, waardoor een vertrek aanstaande lijkt.

 

De Braziliaanse linksbuiten moet een slordige 25 miljoen euro kosten, waar een van de beste linksbuiten van de Serie A nog een doorlopend contract heeft tot medio 2020.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Napoli denkt aan linksbuiten van SS Lazio voor back up Younes

Een korte samenvatting: Het lijkt erop toch op dat het Italiaanse Napoli geen rekening meer gaat houden met een zomerse komst van Amin Younes..

Meest gelezen