FC Twente mist Assaidi en sterkhouders in duel met Ajax

10-2-2018 12:05 - Door: M.d.Z.

FC Twente mist Assaidi en sterkhouders in duel met Ajax

Zondag ontvangt Ajax het in nood lijdende FC Twente, wat gehavend voor de dag komt in de Arena. Gert Jan Verbeek moet Oussama Assaidi, Stefan Thesker en Mounir El Hamdaoui missen in het duel met de Amsterdammers.

Vervolg: FC Twente mist Assaidi en sterkhouders in duel met Ajax

Over Assaidi laat Verbeek weten: 'Het gaat beter, maar nog niet genoeg. Hij heeft nog te veel last van zijn knie.' Voor FC Twente een flinke klap in het gezicht, omdat Assaidi in december nog tot twee keer toe de plaaggeest was voor Ajax in de competitie en het KNVB bekertoernooi.

 

Maar Verbeek moet ook vraagtekens plaatsen bij Fredrik Jensen en Adam Maher, 'Fredrik was vanochtend ziek en hebben we naar huis gestuurd. Adam heeft last van zijn hamstring. Morgen beslissen we of zij inzetbaar zijn.'

 

Wel ziet Verbeek Danny Holla terugkeren in zijn selectie in het duel met de Amsterdammers. Ook mist Verbeek de geschorste Cristián Cuevas die in het duel tegen AZ tegen een rode kaart aanliep. Verbeek zelf zit ook op de tribune omdat hij zich liet gaan tegenover de arbiter over de rode kaart van Cuevas.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Twente mist Assaidi en sterkhouders in duel met Ajax

Een korte samenvatting: Zondag ontvangt Ajax het in nood lijdende FC Twente, wat gehavend voor de dag komt in de Arena. Gert Jan Verbeek moet Oussama Assaidi, Stefan Thesker en Mounir El Hamdaoui missen in het duel met de Amsterdammers..

Meest gelezen