Spaanse kranten vol lof over wereldredding Jasper Cillessen

9-2-2018 17:16 - Door: M.d.Z.

Donderdagavond maakte Jasper Cillessen de redding van zijn leven tegen Valencia FC in het returnduel van de halve finale Copa del Rey.

Vervolg: Spaanse kranten vol lof over wereldredding Jasper Cillessen

Waar de oud Ajax doelman het moet doen met een plek in de Copa del Rey wedstrijden, laat hij daar zien wat hij kan. Donderdagavond hield hij Valencia speler José Gayá van scoren af met een redding van zijn leven.

 

FC Barcelona trainer Valverde liet al weten dat de Catalaanse grootmacht geen zorgen hoeft te maken bij afwezigheid van Ter Stegen, ''Barcelona heeft een reservedoelman van het allerhoogste niveau in huis.'

 

De Spaanse media zijn vol lof over Jasper Cillessen, waar al wordt gesproken van een redding van het jaar en een brute redding. Niet alleen zijn trainer, maar ook zijn medespelers waren vol lof over de goalie, ''Barcelona is gewend om finales te halen. Ik ben erg blij, dit wordt de vijfde finale op rij voor deze spelers. Dat is iets moeilijks om steeds weer te bereiken.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Spaanse kranten vol lof over wereldredding Jasper Cillessen

Een korte samenvatting: Donderdagavond maakte Jasper Cillessen de redding van zijn leven tegen Valencia FC in het returnduel van de halve finale Copa del Rey..

Meest gelezen