Scorende Van Persie nog niet in de basis bij Feyenoord

9-2-2018 18:19 - Door: M.d.Z.

Scorende Van Persie nog niet in de basis bij Feyenoord

Robin van Persie was donderdagavond tegen FC Groningen trefzeker voor Feyenoord, maar aankomend weekend komt dat de routinier nog niet op een basisplek te staan.

Vervolg: Scorende Van Persie nog niet in de basis bij Feyenoord

De afgelopen weken moest Van Persie het steeds doen met 5 a 10 minuten, waar hij ook tegen FC Groningen niet veel tijd kreeg. Maar in die tijd wist de aanvaller wel de 3-0 te maken.

 

In de vrijdagmiddag persconferentie liet Van Bronckhorst weten: 'De roep om Van Persie wordt luider, maar wij kijken wat het beste is voor hem. We willen hem meer speeltijd geven, maar het is alsof hij nog in de voorbereiding zit. Voor een hele wedstrijd heeft hij nog wel even nodig.'

 

'We hebben geen schema in ons hoofd voor Van Persie, met oplopende speeltijd. Ik denk dat zijn max inmiddels hoger ligt dan een kwartier, maar ik wissel aan de hand van het wedstrijdbeeld. Aan het eind van de wedstrijd ontstaat er meer ruimte voor hem. Dat is ideaal.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Scorende Van Persie nog niet in de basis bij Feyenoord

Een korte samenvatting: Robin van Persie was donderdagavond tegen FC Groningen trefzeker voor Feyenoord, maar aankomend weekend komt dat de routinier nog niet op een basisplek te staan..

Meest gelezen