Suarez: Pique heeft al veel shit over zich heen gehad, maar dit ging te ver

8-2-2018 22:36 - Door: M.d.Z.

Suarez: Pique heeft al veel shit over zich heen gehad, maar dit ging te ver

De manier waarop Gerard Piqué zijn goal vierde tegen Espanyol afgelopen weekend was niet netjes, volgens de Spaanse bond ging de verdediger van FC Barcelona te ver.

Vervolg: Suarez: Pique heeft al veel shit over zich heen gehad, maar dit ging te ver

Zo ver dat de verdediger moet vrezen voor een schorsing, waar ploeggenoot en aanvaller Suarez nu zijn hand in het vuur steekt voor Pique. Waar de verdediger zijn goal vierde met de vinger op zijn mond naar de thuisfans, reageerde de supporters zich en uitte zich dat naar zijn familie.

 

'Hij heeft veel wedstrijden gespeeld waarin hij veel te verduren heeft gekregen. Je moet hem wel gelijk geven. Dit was het minste wat hij kon doen nadat de fans van Espanyol zijn vrouw en kinderen erbij hadden betrokken,' aldus Suarez.

 

'De fans gingen te ver. Zijn reactie is begrijpelijk,' aldus de oud Ajacied die liever ziet dat spelers het op elkaar hebben voorzien op het veld dan de supporters. 'Maar ik zal nooit naar de pers stappen en erover praten. Ik handel het zelf af, ook al claimt hij dat hij met mijn zus flikflooit. Als een tegenstander mij beledigt, regel ik het zelf wel.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Suarez: Pique heeft al veel shit over zich heen gehad, maar dit ging te ver

Een korte samenvatting: De manier waarop Gerard Piqué zijn goal vierde tegen Espanyol afgelopen weekend was niet netjes, volgens de Spaanse bond ging de verdediger van FC Barcelona te ver..

Meest gelezen