Lewandowski: Geen idee waar dat nu ineens vandaan komt

8-2-2018 21:56 - Door: M.d.Z.

Lewandowski: Geen idee waar dat nu ineens vandaan komt

De Poolse topschutter van het Duitse Bayern Munchen zou zijn zinnen hebben gezet op een vertrek, waar Real Madrid wordt gelinkt aan de Pool.

Vervolg: Lewandowski: Geen idee waar dat nu ineens vandaan komt

De Pool die de doelpunten voor Bayern aan elkaar reigt, is al bezig aan zijn vierde seizoen bij Bayern Munchen. Dit seizoen staat de teller van de Pool al op 25 treffers en is hij bezig aan een zeer productief seizoen.

 

Waar eerder de Pool zich kritisch uitliet over het aankoop beleid van Bayern, wordt de topschutter gelinkt met een vertrek naar het Spaanse Real Madrid. Lewandowski zou zijn zaakwaarnemer inmiddels de opdracht hebben gegeven om met geinteresseerde clubs in gesprek te gaan.

 

'Ik ken de situatie goed, die geruchten hoor ik ieder jaar. Het interesseert me niet. Meer wil ik er niet over zeggen. Ik heb geen idee waar dat verhaal vandaan komt en ik heb niet gehoord dat ze met elkaar in gesprek zijn. Volgens mij is het gewoon weer speculatie,' aldus de zaakwaarnemer van de Pool.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Lewandowski: Geen idee waar dat nu ineens vandaan komt

Een korte samenvatting: De Poolse topschutter van het Duitse Bayern Munchen zou zijn zinnen hebben gezet op een vertrek, waar Real Madrid wordt gelinkt aan de Pool..

Meest gelezen