Jurgen Locadia staat voor debuut Brighton tegen Stoke City

8-2-2018 20:19 - Door: M.d.Z.

Jurgen Locadia staat voor debuut Brighton tegen Stoke City

Afgelopen winterse periode vertrok PSV spits Jürgen Locadia naar het Engelse Brighton, waar hij aankomend weekend voor zijn offiiciele debuut staat in de Premier League.

Vervolg: Jurgen Locadia staat voor debuut Brighton tegen Stoke City

Afgelopen winterse periode vertrok Jurgen Locadia bij PSV voor een slordige 17 miljen euro, het Engelse Brighton ging ermee aan de haal. Waar de aanvaller nog geblesseerd was, weerhield dat de Engelse club niet om de aanvaller aan de selectie toe te voegen.

 

Aankomend weekend kan Locadia zijn officiele eerste speelminuten gaan maken voor Brighton in de Engelse Premier League. Het uitduel tegen Stoke City moet voor Locadia zijn officiele debuut betekenen. 'Het ziet er goed uit, volgens mij is Jürgen er bijna klaar voor,' laat oud ploeggenoot en hedendaagse ploeggenoot Davy Propper weten op de clubwebsite van Brighton.

 

'Hij wordt steeds fitter, daar zijn we allemaal enorm blij mee. Jürgen is een getalenteerde speler, die ook aan de zijkant kan spelen, en in Nederland veel goals heeft gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook hier kan gaan doen.'

 

 

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jurgen Locadia staat voor debuut Brighton tegen Stoke City

Een korte samenvatting: Afgelopen winterse periode vertrok PSV spits Jürgen Locadia naar het Engelse Brighton, waar hij aankomend weekend voor zijn offiiciele debuut staat in de Premier League..

Meest gelezen