Social media is zakcentje voor PSG ster Neymar

8-2-2018 20:12 - Door: M.d.Z.

Social media is zakcentje voor PSG ster Neymar

De Braziliaanse vedette strijkt iedere maand een slordige 3 miljoen euro op bij PSG, maar daarnaast casht de smaakmaker nog rustig bij op social media.

Vervolg: Social media is zakcentje voor PSG ster Neymar

Blinkfire weet na onderzoek te achterhalen dat Neymar bij iedere post op social media zijn bankrekening ook gespekt ziet worden, dit doordat de Braziliaan een gesponserd contract heeft.

 

Uit onderzoek is gebleken dat Neymar een bedrag van 459.000 euro bijgeschreven krijgt na iedere post op social media (Twitter, Facebook of Instagram red.) 'Als we kijken naar alle content die in januari is gepubliceerd door Neymar, schatten we de totale waarde op 34 miljoen euro,' laat Blinkfire-directeur Christian Olivares weten.

 

'Dit is wat een merk moet uitgeven aan advertenties om dezelfde exposure te bereiken.' In de toekomst zal Neymar alleen maar meer geld krijgen, hij wordt op social media door steeds meer mensen gevolgd. 'Het bedrag van circa 459.000 euro per gesponsorde post van Neymar staat ongeveer gelijk aan wat een merk moet betalen om te adverteren tijdens een WK-finale.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Social media is zakcentje voor PSG ster Neymar

Een korte samenvatting: De Braziliaanse vedette strijkt iedere maand een slordige 3 miljoen euro op bij PSG, maar daarnaast casht de smaakmaker nog rustig bij op social media..