Roda JC beklaagt zich bij KNVB en wil naar rechter stappen

7-2-2018 19:11 - Door: M.d.Z.

Roda JC beklaagt zich bij KNVB en wil naar rechter stappen

De verloren bekerwedstrijd tegen Willem II (kwartfinale red.) is bij de Limburgers niet goed gevallen, zij wijzen dan ook massaal met de vinger dan arbiter Higler.

Vervolg: Roda JC beklaagt zich bij KNVB en wil naar rechter stappen

Donis Avdijaj wist voor de Limburgers in de slotfase van het duel de 3-2 aan te tekenen, maar arbiter Higler keurde de treffer af. Door inmenging van Videoscheidsrechter Jochem Kamphuis werd de treffer afgekeurd wegens hands.

 

Tussen de handsbal en de goal heeft Willem II de bal nog in bezit gehad alvorens Roda JC de winnende treffer dacht te maken. De tussentijd vraagt nu de nodige vraagtekens op bij de Limburgers.

 

De Limburgers hadden beklag gedaan bij de KNVB, wat tot woensdagmiddag de tijd had om te reageren om het beklag. Maar als Roda het niet eens is met de reactie van de KNVB, dreigt het met een stap naar de rechter. 'Als de KNVB niets met het protest doet, overwegen we een gang naar de rechter.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Roda JC beklaagt zich bij KNVB en wil naar rechter stappen

Een korte samenvatting: De verloren bekerwedstrijd tegen Willem II (kwartfinale red.) is bij de Limburgers niet goed gevallen, zij wijzen dan ook massaal met de vinger dan arbiter Higler..

Meest gelezen