Valentijn Driessen: Europese topclub gaat zich melden voor Ziyech

6-2-2018 20:18 - Door: M.d.Z.

Het lijkt erop dat Hakim Ziyech bezig is aan zijn laatste maanden bij het Amsterdamse Ajax, tenminsten als we Telegraaf-journalist Valentijn Driessen mogen geloven.

Vervolg: Valentijn Driessen: Europese topclub gaat zich melden voor Ziyech

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen denkt dat Hakim Ziyech binnenkort Ajax achter zich gaat laten, ook weet VI te melden dat de middenvelder er geen geheim van maakt te willen verkassen naar een Europese topclub.

 

'Ajax gaat hem kwijtraken. Een internationale club gaat hem oppikken,' laat Valentijn Driessen weten in gesprek met De Telegraaf. 'Ajax wil wellicht meewerken aan een verkoop. Internationaal, op het WK, gaat hij zich in de kijker spelen en dan gaat hij weg als er een internationale uitdaging komt.'

 

Ook laat Driessen weten dat het uitfluiten van Ziyech een doodzonde is, 'Hij is een parel op de Nederlandse velden, als voetballer. Je krijgt sommige neveneffecten bij hem gratis bij. Neem die gewoon, want als hij weg is, roepen wij het hele jaar lang: weet je nog, wat Ziyech liet zien? Dat vergeten mensen snel.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Valentijn Driessen: Europese topclub gaat zich melden voor Ziyech

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat Hakim Ziyech bezig is aan zijn laatste maanden bij het Amsterdamse Ajax, tenminsten als we Telegraaf-journalist Valentijn Driessen mogen geloven..

Meest gelezen