Chelsea zet zichzelf voor schut na verlies tegen Watford

6-2-2018 10:02 - Door: M.d.Z.

Chelsea zet zichzelf voor schut na verlies tegen Watford

Maandagavond wist de regerend kampioen van de Premier League opnieuw niet tot winst te komen, Chelsea ging onderuit tegen Watford.

Vervolg: Chelsea zet zichzelf voor schut na verlies tegen Watford

Afgelopen week kreeg Chelsea al de nodige kritiek over zich heen na de 3-0 oorwassing tegen Bournemouth, waar tegen Watford gezocht moest worden naar eerherstel. Alleen ging dat maandagavond net even wat anders en verloor Chelsea opnieuw.

 

Watford stond compact te verdedigen, waardoor Chelsea er in de eerste helft niet doorheen kwam. Terwijl Watford zelf wel de mogelijkheden kreeg om op voorsprong te komen. Na een halfuur begon het drama al voor de Londenaren, die Tiemoué Bakayoko met een rode kaart naar de kant zagen gaan.

 

Nog voor rust ging het mis voor Chelsea, doelman Thibaut Courtois haalde Gerard Deulofeu naar de grond, waarna de strafschop werd benut door Troy Deeney. Chelsea moest aan de bak en kwam via de Belg Hazard tien minuten voor tijd uit het niets langszij, maar Watford liet zich niet gekmaken. Via een prima combinatie was het Janmaat die het vonnis over Chelsea velde. Deulofeu duwde Chelsea met 3-1 dieper in de problemen, waarna Pereyra in de blessuretijd de 4-1 maakte het de nachtmerrie voor Chelsea vergrootte.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Chelsea zet zichzelf voor schut na verlies tegen Watford

Een korte samenvatting: Maandagavond wist de regerend kampioen van de Premier League opnieuw niet tot winst te komen, Chelsea ging onderuit tegen Watford..

Meest gelezen