Mourinho: 'Ik heb niets aan aanvallende spelers'

5-2-2018 12:40 - Door: M.d.Z.

Mourinho: 'Ik heb niets aan aanvallende spelers'

Manchester United wist zich deze winterse periode te versterken met Arsenal spits Alexis Sanchez, dat is volgens Mourinho ook meer dan genoeg.

Vervolg: Mourinho: 'Ik heb niets aan aanvallende spelers'

De Chileen was afgelopen zaterdag tegen Huddersfield Town direct trefzeker en betaalde zijn transfer dus direct terug. 'Het is jammer voor je omdat je het leuk vindt om dingen te schrijven en dingen te speculeren, vooral in de zomer, maar ik wil geen aanvallende spelers en dus praat ik niet over aanvallende spelers die hier naar toekomen, omdat hier niemand naar toe komt,' aldus de Portugese oefenmeester in gesprek met de Engels pers.

 

Geen extra aanvallers
'Juan Mata, Lukaku, Marcus Rashford, Anthony Martial, Alexis... Ik wil geen aanvallende spelers, dus voor speculatie in de zomer moet je naar andere posities kijken, maar voor de aanvallende positie ben ik heel blij. We moeten niet verbeteren in de kwaliteit van de spelers, we moeten verbeteren in de dynamiek van het team en de efficiëntie, want zelfs zaterdag was het een wedstrijd waarin we meer dan twee keer konden scoren.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mourinho: 'Ik heb niets aan aanvallende spelers'

Een korte samenvatting: Manchester United wist zich deze winterse periode te versterken met Arsenal spits Alexis Sanchez, dat is volgens Mourinho ook meer dan genoeg..

Meest gelezen