Conte wil dat Chelsea vertrouwen uitspreekt in zijn positie

5-2-2018 15:11 - Door: M.d.Z.

Conte wil dat Chelsea vertrouwen uitspreekt in zijn positie

Het lijkt erop dat Antonio Conte bij Chelsea op de schopstoel zit, de Engelse media praat al wekenlang over zijn positie. De oefenmeester is er wel klaar mee en wil dat de leiding van Chelsea het vertrouwen in hem uitspreekt.

Vervolg: Conte wil dat Chelsea vertrouwen uitspreekt in zijn positie

Waar Chelsea al drie keer dit seizoen verloor, lijkt de positie van Conte wankel te worden bij de Londenaren. Waar afgelopen woensdag de 3-0 nederlaag tegen Bournemouth de druppel lijkt. 'Ik zou graag een statement willen, waarin de leiding de geruchten weerspreekt', zegt Conte tegen de BBC. 'Ik zou het waarderen als de club een statement voorbereidt om de media te vertellen: 'We hebben vertrouwen in zijn werk.'

 

De 48-jarige Conte wil zelf nog jaren aanblijven bij Chelsea, Ik geef alles wat ik heb voor deze club. We doen ons uiterste best met zijn allen. Als de leiding dat begrijpt en ze willen daarom mijn contract verlengen, dan sta ik daar voor open. Waarom niet?'

 

Vorig seizoen werden de Londenaren nog kampioen van de Premier League, waar het dit seizoen al 19 punten minder heeft dan koploper Manchester City.

 

 

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Conte wil dat Chelsea vertrouwen uitspreekt in zijn positie

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat Antonio Conte bij Chelsea op de schopstoel zit, de Engelse media praat al wekenlang over zijn positie. De oefenmeester is er wel klaar mee en wil dat de leiding van Chelsea het vertrouwen in hem uitspreekt..

Meest gelezen