Excelsior weet FC Utrecht op remise te houden

4-2-2018 17:28 - Door: M.d.Z.

Excelsior weet FC Utrecht op remise te houden

Voor het Kralingse Excelsior is de remise zondagmiddag tegen FC Utrecht een goed resultaat, voor de Domstedelingen is het opnieuw puntverlies op weg naar Europees voetbal.

Vervolg: Excelsior weet FC Utrecht op remise te houden

Waar Excelsior spelers als Jordy de Wijs, Milan Massop, Luigi Bruins en Ryan Koolwijk moest missen tegen FC Utrecht, had trainer Mitchell van der Gaag een hele puzzle moeten oplossen.

 

Wat inhield dat de eerste 20 minuten van het duel niet om aan te zien waren, waar pas na het openingsdoelpunt enigzins tempo in het duel kwam. Excelsior opende de score via Stanley Elbers, waar verdediger Troupee er niet goed uitzag.

 

Maar die voorsprong duurde maar drie minuten, daarna was het Zakaria Labyad die zijn eigen corner in tweede instantie op het hoofd van Mark van der Maarel wist te krijgen, die tegendraads inkopte.

 

Daarna duurde het tot een kwartier voor tijd dat FC Utrecht mocht juichen, het was ditmaal Labyad die een schitterende vrije trap tegen de touwen wist te werken. Maar Excelsior had ook een pareltje in huis, Hicham Faik schoot de bal schitterend binnen aan de andere kant, waardoor Excelsior een punt overhoudt aan het duel met de Domstedelingen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Excelsior weet FC Utrecht op remise te houden

Een korte samenvatting: Voor het Kralingse Excelsior is de remise zondagmiddag tegen FC Utrecht een goed resultaat, voor de Domstedelingen is het opnieuw puntverlies op weg naar Europees voetbal..

Meest gelezen