De Mos: Ten Hag kan niet ineens toveren nu bij Ajax

3-2-2018 15:13 - Door: M.d.Z.

De Mos: Ten Hag kan niet ineens toveren nu bij Ajax

Aad de Mos is niet onder de indruk van trainer Eric ten Hag bij Ajax, hij heeft meer lof over voor andere trainers uit de Eredivisie.

Vervolg: De Mos: Ten Hag kan niet ineens toveren nu bij Ajax

De Mos is meer onder de indruk van trainers Maurice Steijn (VVV-Venlo) en Alfons Groenendijk (ADO Den Haag) uit de Eredivisie, 'Steijn wint met beperkte middelen veel potjes. Ook pakt hij punten in grote wedstrijden, kijk maar naar Vitesse en Feyenoord. Knap hoor,' aldus De Mos in gesprek met Panorama.

 

Over ADO trainer Groenendijk heeft De Mos dan ook complimenten over, 'Staat met Den Haag keurig in de middenmoot. Een prestatie, met dat materiaal.' Terwijl de oud trainer over V.h Schip minder te spreken is, 'De vraag is: is dat casinogeluk of ben je een goede trainer?'

 

Over de nieuwe trainer van Ajax en de oud trainer van FC Utrecht heeft De Mos het volgende te zeggen, 'De wijzen komen bij Ajax nu ineens allemaal uit het oosten. Zie Marc Overmars, zie Ten Hag, zie Alfred Schreuder. Dat is allemaal leuk en aardig, maar bij mij is het nog altijd zo dat de voetbalwijzen toch echt uit het westen komen. Hij moet niet denken dat hij een tovenaar is, Bij Ajax komt hij voor het eerst in zijn leven in een situatie waar alleen de winst telt..'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Mos: Ten Hag kan niet ineens toveren nu bij Ajax

Een korte samenvatting: Aad de Mos is niet onder de indruk van trainer Eric ten Hag bij Ajax, hij heeft meer lof over voor andere trainers uit de Eredivisie..

Meest gelezen