Kranten pakken uit: hoge boete voor Mahrez voor missen training

2-2-2018 08:46 - Door: MaxKoehorst

Kranten pakken uit: hoge boete voor Mahrez voor missen training

Leicester City gaat volgens gossip-krant The Sun een megaboete ontvange van sterspeler Riyad Mahrez. De speler zou niet zijn komen opdagen op een training, nadat zijn transfer richting Manchester City afketste.

Vervolg: Kranten pakken uit: hoge boete voor Mahrez voor missen training

De boete van de speler? Ruim 200.000 euro. Mahrez zou die boete moeten betalen omdat hij gehoopt had dat tegen de tijd van deadline day zijn transfer naar Pep Guardiola wel rond zou zijn. Hij zou het niet meer zo nauw hebben genomen met op tijd komen.

 

De transfer ging echter niet door en Mahrez bleef dus een Fox. Spijtig voor de Algerijnse flankspeler dus, die nu een megaboete moet betalen en zich moet verantwoorden tegenover zijn trainer Claude Puel.

 

Niet alleen The Sun maakt hier een melding van. Ook Nederlandse kranten zoals De Telegraaf melden een soortgelijk incident.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kranten pakken uit: hoge boete voor Mahrez voor missen training

Een korte samenvatting: Leicester City gaat volgens gossip-krant The Sun een megaboete ontvange van sterspeler Riyad Mahrez. De speler zou niet zijn komen opdagen op een training, nadat zijn transfer richting Manchester City afketste..

Meest gelezen