Allardyce hekelt gang van zaken omtrent mislukte transfer Klaassen

1-2-2018 23:11 - Door: MaxKoehorst

Allardyce hekelt gang van zaken omtrent mislukte transfer Klaassen

Davy Klaassen had op deadline day over kunnen stappen naar Napoli. Volgens trainer Sam Allardyce werd er echter door een sponsordeal roet in het eten gegooid en ging de hele deal tussen Napoli en zijn huidige werkgever Everton niet door.

Vervolg: Allardyce hekelt gang van zaken omtrent mislukte transfer Klaassen

Klaassen komt namelijk niet meer voor in de plannen van Allardyce en een transfer was dan ook voor beide partijen beter geweest. Napoli was al geruime tijd op zoek naar een nieuwe middenvelder en het gerucht ging dat in zijn Ajax-tijd de Italiaanse club al achter hem aan zat.

 

De deal werd echter op het laatste moment geblokkeerd, het is onduidelijk of Napoli zelf een aandeel heeft in deze blokkade. Allardyce spreekt heel duidelijk van een derde die hier de boel in het honderd liet lopen. Ook hij moet echter toegeven geen flauw benul te hebben hoe dit nu toch mogelijk is.

 

Al met al dus een hopeloze situatie voor Klaassen, die deze zomer met veel plezier vanuit Amsterdam naar Merseyside vertrok om onder Ronald Koeman misschien wel de gewenste topper te worden. Het bleek echter een drama en het huwelijk tussen Koeman en Everton was ook snel voorbij. Sindsdien is het sprookje tussen Everton en de Nederlandse middenvelder ook afgelopen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Allardyce hekelt gang van zaken omtrent mislukte transfer Klaassen

Een korte samenvatting: Davy Klaassen had op deadline day over kunnen stappen naar Napoli. Volgens trainer Sam Allardyce werd er echter door een sponsordeal roet in het eten gegooid en ging de hele deal tussen Napoli en zijn huidige werkgever Everton niet door..

Meest gelezen