Zeven clubs op tribune voor Feyenoord-back Malacia

1-2-2018 14:40 - Door: NicoPeters

Zeven clubs op tribune voor Feyenoord-back Malacia

Tyrell Malacia, de linksback van Feyenoord, speelt nog niet lang in het eerste van Feyenoord, maar veel clubs volgen hem al. Veel scouts volgden woensdag de verrichtingen van Malacia in het bekerduel met PSV (2-0 winst), zo meldt De Telegraaf donderdag.

Vervolg: Zeven clubs op tribune voor Feyenoord-back Malacia

De krant meldt dat het om Fiorentina, AS Roma en vijf Bundesliga-clubs gaat. Het is onduidelijk welke Duitse clubs Malacia volgen. Malacia kwam in het elftal nadat Ridgeciano Haps en Miquel Nelom, die inmiddels op huurbasis bij Sparta Rotterdam speelt. De achttienjarige Malacia debuteerde in een Champions League-duel met Napoli begin december. Hij stond toen direct in de basis en verdween niet uit het elftal, ook toen Nelom weer fit was en inmiddels Haps ook weer.
 
De zeven ploegen wilden Malacia overigens niet op de laatste dag van de transfermarkt over te nemen. Ze wilden hem alleen even zien spelen in een topduel. Tegen PSV werd Malacia in de rust gewisseld voor Haps. Hij had toen al geel en had ook rood kunnen krijgen.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zeven clubs op tribune voor Feyenoord-back Malacia

Een korte samenvatting: Tyrell Malacia, de linksback van Feyenoord, speelt nog niet lang in het eerste van Feyenoord, maar veel clubs volgen hem al. Veel scouts volgden woensdag de verrichtingen van Malacia in het bekerduel met PSV (2-0 winst), zo meldt De Telegraaf donderdag..

Meest gelezen