Feyenoord knikkert PSV uit bekertoernooi in eigen Kuip

1-2-2018 07:25 - Door: M.d.Z.

Feyenoord knikkert PSV uit bekertoernooi in eigen Kuip

Feyenoord heeft ook de laatste vier van het KNVB bekertoernooi weten te halen, woensdagavond waren de Rotterdammers met 2-0 te sterk in eigen huis voor Eredivisiekoploper PSV.

Vervolg: Feyenoord knikkert PSV uit bekertoernooi in eigen Kuip

Voor PSV begon de avond al als een drama, waar na drie minuten de Eindhovenaren al tegen een 1-0 achterstand aankijken na een intikker van Sam Larsson na snel handelen. Het spel golfde daarna op en neer en werd zwaar ingezet van beide kanten.

 

Na ruim een halfuur werd het 2-0, arbiter Van Boekel schatte een achterbal compleet verkeerd in en gaf Feyenoord een corner, waar Vilhena wist te scoren met een afstandsschot.

 

Daarna ging diezelfde Van Boekel opnieuw in de fout met slecht een gele kaart voor Tyrell Malacia en had het zijn tweede gele kaart moeten zijn na een late tackle op Arias. De videoarbiter kon hier niet meer ingrijpen, iets wat na een uur wel werd gedaan toen Jørgensen dacht de 3-0 te maken, maar de Deen scoorde in buitenspelpositie.

 

Bij Feyenoord was er geen speeltijd voor Van Persie, die wel mocht warmlopen. PSV wist door het verlies opnieuw vroegtijdig uit het bekertoernooi te geraken en weet dat het nu alle pijlen kan gaan richten op de landstitel.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord knikkert PSV uit bekertoernooi in eigen Kuip

Een korte samenvatting: Feyenoord heeft ook de laatste vier van het KNVB bekertoernooi weten te halen, woensdagavond waren de Rotterdammers met 2-0 te sterk in eigen huis voor Eredivisiekoploper PSV..

Meest gelezen