UPDATE: Man. United wil Blind niet verhuren, alleen verkopen

31-1-2018 17:15 - Door: M.d.Z.

UPDATE: Man. United wil Blind niet verhuren, alleen verkopen

Het Italiaanse AS Roma is haastig op zoek naar een nieuwe linksback en is daarbij uitgekomen bij Nederlander Daley Blind.

Vervolg: UPDATE: Man. United wil Blind niet verhuren, alleen verkopen

Door de verkoop van Palmeiri aan Chelsea FC is AS Roma op zoek naar een nieuwe linksback, daarbij klopt het aan bij Man. United voor Daley Blind. De Romeinen hopen de Nederlander per direct te kunnen lospeuteren bij Mourinho.

 

Eerder deze maand wist Man. United het contract van de Nederlander te verlengen tot medio 2019, maar een vertrek op huurbasis lonkt voor de Nederlander. AS Roma wil Blind de rest van het seizoen huren met een optie tot koop weet Voetbal International te melden...

 

In de eerste drie duels van het nieuwe seizoen mocht Blind het nog doen met een basisplek, maar de laatste tijd zit de Nederlander vaker op de bank dan dat hij speelt. Een vertrek lijkt dan voor beide partijen een goede deal.

 

UPDATE:

Manchester United lijkt niet te willen meewerken aan de verhuur van Daley Blind naar AS Roma, de Engelse grootmacht wil alleen verkopen. Later meer....


◄ vorige bericht ► volgende bericht

UPDATE: Man. United wil Blind niet verhuren, alleen verkopen

Een korte samenvatting: Het Italiaanse AS Roma is haastig op zoek naar een nieuwe linksback en is daarbij uitgekomen bij Nederlander Daley Blind..

Meest gelezen