Maher direct belangrijk voor FC Twente in KNVB beker bij zege op Cambuur

31-1-2018 09:11 - Door: M.d.Z.

Maher direct belangrijk voor FC Twente in KNVB beker bij zege op Cambuur

FC Twente heeft dinsdagavond al eerst de halve finales van het KNVB toernooi weten te bewerkstelligen, waar nieuwkomer Maher de matchwinnaar was.

Vervolg: Maher direct belangrijk voor FC Twente in KNVB beker bij zege op Cambuur

FC Twente begon sterk aan het duel wat al binnen tien minuten in de eerste kans resulteerde, maar Oussama Assaidi kwam net tekort om een voorzet van Jensen binnen te werken. Na een klein halfuur spelen leek FC Twente op 1-0 te komen, El Hamdaoui speelde Haris Vuckic vrij met een mooi hakje, maar zijn stiftje werd gestopt door de goalie van Cambuur.

 

Later kreeg ook Cambuur aan de andere kant een kans, maar wist het via goed verdedigend werk van FC Twente niet tot scoren te komen. De uitbraak resulteerde in een 1-0 voor FC Twente via Mathias Schils.

 

Ook in de tweede helft was het eenrichtingsverkeer, maar een overtreding van Tom Boere in de eigen zestien zorgde voor een strafschop voor Cambuur. Assaidi wist wel raad met dit buitenkansje en zette de Friezen op gelijke hoogte.

 

Maar lang kon SC Cambuur niet genieten van de gelijkmaker, acht minuten na de 1-1 mocht Maher aanleggen vanaf de rand van de zestien en schoot hij de vrije trap met een prachtige krulbal binnen. Er kwam zelfs nog een 3-1, in de slotfase mocht Maher van afstand prachtig uithalen en de eindscore op het bord zetten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Maher direct belangrijk voor FC Twente in KNVB beker bij zege op Cambuur

Een korte samenvatting: FC Twente heeft dinsdagavond al eerst de halve finales van het KNVB toernooi weten te bewerkstelligen, waar nieuwkomer Maher de matchwinnaar was..

Meest gelezen