Guardiola witheet op scheids na horrortackle op Sané

28-1-2018 22:28 - Door: M.d.Z.

Guardiola witheet op scheids na horrortackle op Sané

In het FA Cup duel tegen Cardiff City moest Sané geblesseerd van het veld, tot grote woede van de Spaanse coach Guardiola.

Vervolg: Guardiola witheet op scheids na horrortackle op Sané

Joe Bennett pakte Sane gruwelijk hard aan met een horrortackle, daar waar Guardiola absoluut niet te spreken is over het optreden van diens arbiter. 'Ik verwacht dat hij zeker twee weken tot een maand eruit ligt. Maandag weten we exact hoe ernstig de schade is,' aldus een boze Guardiola.

 

Guardiola haalde na afloop hard uit naar arbiter scheidsrechter Lee Mason die slechts een gele kaart toonde aan Bennett, waar rood op zijn plek was. 'Het enige wat ik erover wil zeggen: bescherm de spelers,' aldus een woedende Guardiola. 'Niet de Manchester City-spelers, maar dé spelers. Anders gebeurt het opnieuw en opnieuw. Zij (de scheidsrechters, red.) moeten hun werk doen. Dus alsjeblieft, de spelers zijn de artiesten, daar moeten we zuinig op zijn.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Guardiola witheet op scheids na horrortackle op Sané

Een korte samenvatting: In het FA Cup duel tegen Cardiff City moest Sané geblesseerd van het veld, tot grote woede van de Spaanse coach Guardiola..

Meest gelezen