Jörgensen verblijft in onzekerheid: Kan alleen maar afwachten

28-1-2018 22:18 - Door: M.d.Z.

Jörgensen verblijft in onzekerheid: Kan alleen maar afwachten

Is het nu de laatste wedstrijd voor de Deen Nicolai Jörgensen geweest tegen ADO of niet, er is nog veel onduidelijkheid.

Vervolg: Jörgensen verblijft in onzekerheid: Kan alleen maar afwachten

Waar het Engelse Newcastle de Deen wil overnemen van Feyenoord, mocht Jorgensen na afloop van het gewonnen duel tegen ADO niet met de pers praten. 'Hoe het staat met de onderhandelingen? Dat is lastig in te schatten. Het is de komende dagen afwachten,' waren de woorden van oefenmeester Van Bronckhorst na afloop.

 

Waar Gio verder gaat, 'Ik heb er geen speciaal gevoel bij, ik wacht gewoon af. Nico heeft vandaag weer bewezen hoe belangrijk hij voor dit team is en we weten ook hoe de zaken ervoor staan. We zullen af moeten wachten hoe de komende dagen gaan verlopen en met name wat de club wil.'

 

'Wat hij zelf wil? Ik denk dat je dat niet eens aan hem hoeft te vragen, Als je de kans krijgt om naar het buitenland te gaan, naar de grootste competitie ter wereld… Maar Nico is ook afhankelijk van de club en dat weet hij.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jörgensen verblijft in onzekerheid: Kan alleen maar afwachten

Een korte samenvatting: Is het nu de laatste wedstrijd voor de Deen Nicolai Jörgensen geweest tegen ADO of niet, er is nog veel onduidelijkheid..

Meest gelezen