Allerdyce: Klaassen komt er niet met alleen zijn talent

27-1-2018 17:42 - Door: M.d.Z.

Afgelopen zomer haalde het Engelse Everton de Ajax middenvelder Davy Klaassen, maar onder Allerdyce komt de middenvelder niet meer voor in de plannen.

Vervolg: Allerdyce: Klaassen komt er niet met alleen zijn talent

Waar er lang werd gesproken over een transfer van Klaassen, wil de oud Ajacied zich bewijzen bij Everton en knokken voor zijn plek. Allardyce heeft laten weten dat Klaassen met alleen talent er niet komt en dat hij harder moet werken voor een basisplek bij Everton.

 

'We weten dat er een hoop talent is, maar er is meer voor nodig dan talent om op dit niveau te presteren,' liet de oefenmeester vrijdag weten op de persconferentie. 'Mentale veerkracht, vermogen om keuzes te maken en uitstraling in het algemeen zijn nodig om te voldoen aan de eisen van de Premier League op die positie.'

 

Eerder gaf Allardyce al te kennen dat Klaassen niet meer voorkomt in zijn plannen, 'Op dit moment, met wat we zien, werkt het niet. Hij wil knokken voor zijn plek, maar voor ik hier kwam en sinds ik hier ben, lijkt er uit alle andere spelers meer te komen dan uit Davy.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Allerdyce: Klaassen komt er niet met alleen zijn talent

Een korte samenvatting: Afgelopen zomer haalde het Engelse Everton de Ajax middenvelder Davy Klaassen, maar onder Allerdyce komt de middenvelder niet meer voor in de plannen..

Meest gelezen