Neymar heeft spijt van transfer en wil vertrekken bij PSG

25-1-2018 07:24 - Door: M.d.Z.

Neymar heeft spijt van transfer en wil vertrekken bij PSG

De Braziliaanse vedette Neymar zou spijt hebben van zijn transfer naar PSG, dat weet het Franse L'equipe te melden.

Vervolg: Neymar heeft spijt van transfer en wil vertrekken bij PSG

Na de 8-0 zege op Dijon van afgelopen week werd Neymar compleet uitgefloten door het publiek toen hij de strafschop nam, dat terwijl de supporters de naam van Cavani scandeerden en begonnen te fluiten toen Neymar de bal opeiste.

 

Neymar lijkt maar niet goed in de groep te komen bij PSG en zou een transfer komende zomer alweer overwegen, spijt heeft de Braziliaan ook van zijn transfer naar de Franse grootmacht. PSG zou zijn bezorgdheid hebben uitgesproken over Neymar.

 

De club doet er alles aan om Neymar gelukkig te maken, maar ziet ook dat na het conflict met Cavani dat het niet aan de Braziliaan is gegund. Unai Emery probeerde eerder al de berichten de kop in te drukken door zich geen zorgen te maken over Neymar, 'Dat moet in de context worden gezien. De fans houden van alle spelers. De fans zijn slim genoeg. Ik weet zeker dat, als Neymar bij wijze van spreken morgen weer op het veld staat, hij weer genoeg support krijgt van de fans.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Neymar heeft spijt van transfer en wil vertrekken bij PSG

Een korte samenvatting: De Braziliaanse vedette Neymar zou spijt hebben van zijn transfer naar PSG, dat weet het Franse L'equipe te melden..

Meest gelezen