Willem II neemt na seizoen afscheid van trainer V.d Looi

24-1-2018 22:25 - Door: M.d.Z.

De 45-jarige trainer V.d Looi die nu nog aan het roer staat bij Willem II, gaat zijn contract niet verlengen. Waardoor de wegen van de Tilburgse club en V.d Looi aan het eind van het seizoen scheiden.

Vervolg: Willem II neemt na seizoen afscheid van trainer V.d Looi

'Persoonlijke beslissingen zoals deze, neem ik ook vaak op gevoel. Nadat ik mijn besluit over mijn toekomst had genomen, heb ik de club hiervan op de hoogte gesteld. Dit geeft duidelijkheid voor iedereen,' laat V.d Looi weten op de clubwebsite van de Tilbugers.

 

Willem II kreeg de keuze van V.d Looi deze week te horen, 'Wij hadden dit niet verwacht, maar respecteren zijn keuze en hebben nu ruim de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer,' reageert technisch directeur Mathijssen. 'De komende maanden gaan we samen met Erwin, de overige stafleden en spelers er alles aan doen om in de competitie zo snel mogelijk de weg naar boven in te zetten en de KNVB Beker te winnen.'

 

Willem II staat op de veertiende plek in de Eredivisie en strijd nog mee voor de KNVB beker in de kwartfinale. .


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Willem II neemt na seizoen afscheid van trainer V.d Looi

Een korte samenvatting: De 45-jarige trainer V.d Looi die nu nog aan het roer staat bij Willem II, gaat zijn contract niet verlengen. Waardoor de wegen van de Tilburgse club en V.d Looi aan het eind van het seizoen scheiden..

Meest gelezen