Kluivert: Ten Hag moet Ziyech wel weten te behouden

23-1-2018 15:19 - Door: M.d.Z.

Waar Ajax de achtervolging op koploper PSV in ieder geval goed is begonnen, lijkt concurrent Feyenoord voorgoed uit het zicht verdwenen in de race naar de landstitel. Nu is het hopen dat PSV nog af en toe steken laat vallen.

Vervolg: Kluivert: Ten Hag moet Ziyech wel weten te behouden

Dat Ajax nog maar slechts 5 punten achterstand heeft op koploper PSV, maakt de Amsterdammers hoopvol. Doelstelling is dan ook de landstitel behalen en volgend seizoen weer meestrijden voor Europees voetbal.

 

'We moeten kampioen worden, dat is het enige waar we voor kunnen strijden. Als we blijven spelen zoals we in de tweede helft speelden tegen Feyenoord, dan zie ik ons deze achterstand nog wel goedmaken. Ik denk dat we Europees weer zouden kunnen presteren met dit team, maar het blijft lastig om te zeggen,' vertelt Justin Kluivert.

 

'Daarvoor moet je eigenlijk echt Europees spelen en dan kun je jezelf meten,' waar Ajax de blamage tegen het Franse Nice niet gauw zal vergeten, moet er gestreden worden om het volgend seizoen weer te laten zien op hoger niveau, 'Met wat er rondloopt valt er veel te halen volgend jaar.'

 

Ten Haag moet de prestaties van Bosz overtreffen, zaak is daarbij dat het team wel in evenwicht blijft. Dat is volgens Kluivert nog wel een puntje, 'Ziyech is nu 24 en misschien ook wel op een leeftijd om de volgende stap te maken. Je hebt het met elkaar over van alles als je vrienden bent, ook over dat soort dingen. Maar het is vooral aan jezelf om zoiets te beslissen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kluivert: Ten Hag moet Ziyech wel weten te behouden

Een korte samenvatting: Waar Ajax de achtervolging op koploper PSV in ieder geval goed is begonnen, lijkt concurrent Feyenoord voorgoed uit het zicht verdwenen in de race naar de landstitel. Nu is het hopen dat PSV nog af en toe steken laat vallen..

Meest gelezen