De Bruyne verlengt contract bij Man. City tot medio 2023

23-1-2018 07:15 - Door: M.d.Z.

De Bruyne verlengt contract bij Man. City tot medio 2023

De Belgische middenvelder Kevin de Bruyne heeft maandagavond een nieuw contract ondertekend bij Manchester City, de Belg ligt nu vast tot medio 2023.

Vervolg: De Bruyne verlengt contract bij Man. City tot medio 2023

Waar de Belg bezig is aan zijn derde seizoen in Manchester, is hij inmiddels onmisbaar in de opstelling van Guardiola dit seizoen. De Belg mag al 120 officiele wedstrijden achter zijn naam noteren, waarvan al 30 alleen dit seizoen.

 

 

 

'Het is altijd mijn intentie geweest om bij City te blijven, waar ik me sinds de eerste dag heb thuisgevoeld. We winnen niet alleen, we spelen ook geweldig voetbal. Het is fantastisch om daar deel van uit te maken en ik ben heel enthousiast over wat we de komende jaren kunnen bereiken,' aldus De Bruyne zelf.

 

De Engelse grootmacht wist met De Bruyne alleen nog maar beslag te leggen op de Engelse League Cup, maar lijjkt dit seizoen hard op weg om de landstitel in de wacht te gaan slepen. Met 12 punten los van de achtervolger gaat de Engelse grootmacht fier aan kop in de Premier League. Daarnaast strijd Manchester City dit seizoen nog mee op drie fronten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Bruyne verlengt contract bij Man. City tot medio 2023

Een korte samenvatting: De Belgische middenvelder Kevin de Bruyne heeft maandagavond een nieuw contract ondertekend bij Manchester City, de Belg ligt nu vast tot medio 2023..

Meest gelezen