Overmars en Ajax bevestigen komst van Nissen

22-1-2018 17:52 - Door: M.d.Z.

Ajax is bezig aan een sterke reeks aankopen, waar eerst nog de hand op de knip werd gehouden laat Overmars het nu meer rollen.

Vervolg: Overmars en Ajax bevestigen komst van Nissen

Ajax kocht eerst al Nicolas Tagliafico (die in de Klassieker jl zondag zijn officiele debuut maakte) en Overmars bevestigt maandag de komst van Deen Rasmus Nissen van het Deense FC Midtjylland.

 

De vleugelverdediger werd eerder al in verband gebracht met Ajax, maar nu bevestigt Overmars zijn komst ook via de officiele kanalen. 'Een sterke rechtsback van 1 meter 85. Onze scout in Scandinavië, John Steen Olsen, heeft hem al langer in het vizier,' aldus de beleidsbepalen in gesprek met Het Parool.

 

'Vorig jaar wilde zijn club hem nog niet laten gaan. Nu hebben we toegeslagen.' Een vierenhalf jarig contract ligt voor Nissen klaar in Amsterdam, die voor een slordige 5,5 miljoen euro van FC Midtjylland wordt gehaald. Ajax zal maandag of dinsdag de nieuwe aanwinst officieel presenteren.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Overmars en Ajax bevestigen komst van Nissen

Een korte samenvatting: Ajax is bezig aan een sterke reeks aankopen, waar eerst nog de hand op de knip werd gehouden laat Overmars het nu meer rollen..

Meest gelezen