Van Persie met rugnummer 32 bij Feyenoord terugkeer

22-1-2018 23:45 - Door: M.d.Z.

Van Persie met rugnummer 32 bij Feyenoord terugkeer

Maandagochtend mocht Robin van Persie zich dan officieel weer Feyenoorder noemen, hij zette een handtekening onder een contract van 1,5 jaar in Rotterdam.

Vervolg: Van Persie met rugnummer 32 bij Feyenoord terugkeer

Afgelopen weekend bereikte Robin van Persie een akkoord over het afkopen van zijn contract bij de Turkse grootmacht Fenerbahce, waardoor de weg naar Feyenoord vrij was. Maandagochtend kon de 34-jarige spits dan eindelijk zijn krabbel zetten onder een contract voor 1,5 jaar bij Feyenoord.

 

 

 

 

Het Algemeen Dagblad citeert, 'Dit nummer heeft een speciale waarde, Dit is het nummer waarin ik mijn debuut maakte. Ik ben blij om thuis te zijn bij onze prachtige club.'

 

Op de clubwebsite laat Van Geel weten maar wat blij te zijn met de komst van Van Persie, 'We hebben steeds gezegd dat Robin meer dan welkom is bij Feyenoord en we zijn heel blij dat hij nu aansluit bij de selectie, Het is mooi en bijzonder dat na onder andere Dirk Kuyt en Giovanni van Bronckhorst opnieuw een icoon terugkeert bij Feyenoord. Met zijn enorme ervaring en grote kwaliteiten als speler kan hij absoluut van grote waarde zijn voor het team.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Persie met rugnummer 32 bij Feyenoord terugkeer

Een korte samenvatting: Maandagochtend mocht Robin van Persie zich dan officieel weer Feyenoorder noemen, hij zette een handtekening onder een contract van 1,5 jaar in Rotterdam..

Meest gelezen