The Day After: Luuk de Jong vindt dat PSV het zichzelf onnodig moeilijk maakte

22-1-2018 22:10 - Door: M.d.Z.

The Day After: Luuk de Jong vindt dat PSV het zichzelf onnodig moeilijk maakte

PSV in het nieuwe kalenderjaar ter nauwernood aan een duur puntverlies ontsnapt, in extremise wist Luuk de Jong de volle winst voor PSV te pakken.

Vervolg: The Day After: Luuk de Jong vindt dat PSV het zichzelf onnodig moeilijk maakte

PSV doelman Zoet was de redder in nood voor de Eindhovenaren, waar hij de koploper met reddingen keer op keer op de been hield. Aan de andere kant had PSV er de grootste moeite mee om het duel te beslissen.

 

'Vanavond kijk ik naar de ranglijst en weet dan dat we weer gewonnen hebben en we er weer drie punten bij hebben. Dat is het enige wat telt,' aldus doelman Jeroen Zoet in gesprek met FOX Sports na afloop van het gewonnen duel.

 

De doelman wist dat hij belangrijk was met talrijke reddingen, 'Als er twee of drie seconden eerder wordt afgefloten… Het is wel lekker dat je de drie punten pakt.' PSV wist pas in de laatste slotseconden de overwinning te stelen in Almelo, 'Dit is heerlijk', zei de matchwinner, die het een verdiende zege vond. 'We speelden slordig, maar hebben wel veel kansen gecreëerd. We maken het nu af in de laatste minuut, maar we moeten het ons makkelijker maken door ze iets eerder te maken.'

 

Na afloop ging het natuurlijjk over de strafschop die Janssen gaf aan Heracles Almelo, 'Ik vind dat je wel kritisch naar beide kanten moet kijken,' aldus Zoet. 'Het leek erop dat de benen in elkaar haakten. Je kan hem geven', toonde De Jong zich voorzichtiger over de Arias-strafschop. 'Maar het was zuur, omdat Lozano ook op de keeper af gaat en daarbij al dan niet wordt geraakt. Als hij gaat liggen, krijgt hij misschien een strafschop. Maar hij gaat door. Het blijft lastig om er een beslissing over te nemen.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

The Day After: Luuk de Jong vindt dat PSV het zichzelf onnodig moeilijk maakte

Een korte samenvatting: PSV in het nieuwe kalenderjaar ter nauwernood aan een duur puntverlies ontsnapt, in extremise wist Luuk de Jong de volle winst voor PSV te pakken..

Meest gelezen