Cocu heeft luxeprobleem om gat Locadia te dichten bij PSV

21-1-2018 11:37 - Door: M.d.Z.

Cocu heeft luxeprobleem om gat Locadia te dichten bij PSV

De lege plek die Jurgen Locadia achterlaat bij PSV na zijn transfer naar Brighton moet worden opgevuld, waar de jeugd staat te trappelen.

Vervolg: Cocu heeft luxeprobleem om gat Locadia te dichten bij PSV

Als het aan oefenmeester Cocu ligt worden spelers met een totale balans opgenomen in de selectie van de hoofdmacht. Dus eigenlijk wil Cocu zeggen liever een linksback dan een aanvaller erbij.

 

PSV heeft met Hirving Lozano, Gastón Pereiro, Maximiliano Romero en Mauro Júnior een fraai kwartet aan aanvallers rondlopen. Waar Romero nog bijkomt en de komende maandag wordt klaargestoomd voor het volgende seizoen van de Eindhovenaren.

 

Dan worden Lammers en Bergwijn nog buiten beschouwing gelaten bij PSV, die twee jongelingen die het in Florida hebben laten zien en die ook klaar zijn voor meer optredens in de hoofdmacht van PSV.

 

Dan heeft PSV ook nog het trio Gudmundsson, Gakpo en Malen achter de hand, waar zij ook al hun visitekaartje hebben afgegeven aan Cocu. 'Nu is het aan de jongens zelf, Want indirect zijn het natuurlijk elkaars concurrenten,' aldus Cocu.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu heeft luxeprobleem om gat Locadia te dichten bij PSV

Een korte samenvatting: De lege plek die Jurgen Locadia achterlaat bij PSV na zijn transfer naar Brighton moet worden opgevuld, waar de jeugd staat te trappelen..

Meest gelezen