Zorgen om ongelukkig Cristiano Ronaldo bij kwakkelend Real Madrid

20-1-2018 20:22 - Door: M.d.Z.

Zorgen om ongelukkig Cristiano Ronaldo bij kwakkelend Real Madrid

Voor Real Madrid is het een teleurstellend seizoen, de Spaanse grootmacht lijkt de landstitel nu al uit het zicht te zijn.

Vervolg: Zorgen om ongelukkig Cristiano Ronaldo bij kwakkelend Real Madrid

Ook worden de zorgen om Cristiano Ronaldo groter en groter, waar de koppositie verder weg is dan de degradatiezone voor de Madrilenen in de Spaanse Liga. Sterspeler en Portugees trof dit seizoen pas vier keer doel voor de Madrilenen, iets wat zorgen oproept.

 

Gek genoeg kwam de Portugees in het kampioenenbal al wel tot 9 doelpunten, waar het daar dus niet stuk kan. Oud Real Madrid speler Predrag Mijatovic is van mening dat er na dit seizoen even goed geevalueerd moet worden bij Real Madrid.

 

'Dit moet besproken worden en als hij niet gelukkig is, moet hij dat aangeven. Ik zie in de Champions League niet dat Ronaldo ongelukkig is, maar in La Liga zie ik dat wel. Het heeft niks met zijn salaris te maken. Misschien is hij gewoon gemotiveerder voor Champions League-duels,' aldus de oud speler in gesprek met het Spaanse Marca.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zorgen om ongelukkig Cristiano Ronaldo bij kwakkelend Real Madrid

Een korte samenvatting: Voor Real Madrid is het een teleurstellend seizoen, de Spaanse grootmacht lijkt de landstitel nu al uit het zicht te zijn..

Meest gelezen