Labyad kan herenigd worden met Ten Hag met transfer naar Ajax

12-1-2018 23:10 - Door: M.d.Z.

Labyad kan herenigd worden met Ten Hag met transfer naar Ajax

De 24-jarige Zakaria Labyad moet de aanvallende versterking worden voor de Amsterdammers, die hem hopen nog deze maand toe te voegen aan de selectie.

Vervolg: Labyad kan herenigd worden met Ten Hag met transfer naar Ajax

De voormalig speler van rivaal PSV heeft nog een doorlopend contract in de Domstad, maar heeft er nooit een geheim van gemaakt een stap hogerop te willen. Buitenom Ajax en PSV, mag Labyad ook nog steeds genieten van buitenlandse interesse.

 

Waar Labyad onder Ten Hag bij FC Utrecht uitgroeide tot smaakmaker, kan hij dus binnenkort bij Ajax herenigd worden met zijn oud trainer. ''Zakaria Labyad is een speler die minimaal in de top drie van Nederland hoort te spelen,' liet Ten Hag vrijdag weten op de persconferentie.

 

Eerder toonde Ajax al interesse in de Afrikaanse vleugelaanvaller Hassane Bandé van het Belgische KV Mechelen, maar die club wilde niet meewerken aan een vertrek.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Labyad kan herenigd worden met Ten Hag met transfer naar Ajax

Een korte samenvatting: De 24-jarige Zakaria Labyad moet de aanvallende versterking worden voor de Amsterdammers, die hem hopen nog deze maand toe te voegen aan de selectie..

Meest gelezen