Manchester City versterkt zich met Alexis Sanchez voor 32 miljoen

9-1-2018 16:22 - Door: M.d.Z.

Manchester City versterkt zich met Alexis Sanchez voor 32 miljoen

De Chileense topschutter lijkt zijn laatste wedstrijd voor het Londense Arsenal te hebben gespeeld, Guardiola en Manchester City lijken een akkoord te hebben met The Gunenrs over de overgang van de Chileen.

Vervolg: Manchester City versterkt zich met Alexis Sanchez voor 32 miljoen

Waar maandag het akkoord nog ver weg leek te zijn, verlangde Arsenal een bedrag van 33 miljoen euro voor de Chileen, en dat terwijl Guardiola niet verder leek te willen gaan dan 28 miljoen.

 

Express weet dinsdagmiddag te melden dat er toch nog een akkoord is bereikt, zo lijkt Alexis Sánchez voor een bedrag van 32 miljoen euro de overstap te maken van Londen naar Manchester.

 

Alexis Sánchez bezitte een aflopend contract wat hij niet wilde verlengen, waardoor Arsenal wel moest handelen deze winter periode wilde het nog geld overhouden aan de Chileense topschutter.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Manchester City versterkt zich met Alexis Sanchez voor 32 miljoen

Een korte samenvatting: De Chileense topschutter lijkt zijn laatste wedstrijd voor het Londense Arsenal te hebben gespeeld, Guardiola en Manchester City lijken een akkoord te hebben met The Gunenrs over de overgang van de Chileen..