UPDATE: Ajax heeft Tagliafico binnen

3-1-2018 21:29 - Door: MaxKoehorst

UPDATE: Ajax heeft Tagliafico binnen

Ajax gaat de komst van de Argentijnse verdediger Nicolás Tagliafico spoedig afronden meldt onder meer De Telegraaf.

Vervolg: UPDATE: Ajax heeft Tagliafico binnen

UPDATE:

Het is officieel! Tagliafico is een Ajacied!

 

 

 

 

 

Dat Ajax concurrentie kreeg van Real Betis lag in de lijn der verwachtingen, Ajax bood echter meer en maakte dus ook meer kans bij de voetbalclub Independiente. Tagliafico overwoog allebei de clubs en kiest nu dus alsnog voor Ajax, tenminste, zo lijkt het. Diverse media melden dat het toch nog weleens kan afketsen, experts denken dat Betis toch weleens aan het langste eind kan trekken.

 

De 25-jarige linksachter moet bij Ajax Mitchell Dijks aflossen die bij de Amsterdamse club voortdurend kritiek moet verdragen en dat zal zijn spel vast niet bevorderen. Dat Ajax een speler haalt van 25 is niet geheel volgens de ‘procedure’ van de club, Ajax haalt voornamelijk routiniers en talenten. Jongens van middenin de 20 worden vaak niet eens meer overwogen. Toch heeft Marc Overmars alle vertrouwen in de speler uit Argentinië, hij zei eerder al zijn transferplannen te willen wijzigen en heeft dat dus met deze transfer doorgezet.

 

Tagliafico kwam tot dusver op 1 interland voor Argentinië. Verder hoopt Ajax de deal binnen de winterstop af te kunnen ronden zodat de nieuwe trainer Erik ten Hag rustig kan kijken naar zijn team.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

UPDATE: Ajax heeft Tagliafico binnen

Een korte samenvatting: Ajax gaat de komst van de Argentijnse verdediger Nicolás Tagliafico spoedig afronden meldt onder meer De Telegraaf..