Ronaldo wil vertrekken bij Real: Maar dit is absurd hoeveel Real vraagt

31-12-2017 09:14 - Door: M.d.Z.

De Portugese vedette Cristiano Ronaldo lijkt het helemaal te hebben gehad bij Real Madrid, de sterspeler zou niet meer door een deur kunnen met voorzitter Perez.

Vervolg: Ronaldo wil vertrekken bij Real: Maar dit is absurd hoeveel Real vraagt

The Daily Record, een Engels nieuwsblad, weet zaterdag te melden dat de Portugees aankomende zomer wil vertrekken uit de hoofdstad van Spanje. Clubs als Manchester United en PSG worden genoemd in het kielsoog, waar de Portugees een verleden heeft bij de Engelse grootmacht.

 

Afgelopen tijd wist Ronaldo nog wel zijn contract tot medio 2023 te verlengen bij Real Madrid, waar een bedrag van 1 miljard euro staat genoemd in zijn afkoopclausule. Omdat de transfermarkt afgelopen zomer op tilt is geslageen met de transfer van Neymar, lijkt geen enkele club het bedrag van Ronaldo te kunnen ophoesten.

 

De Portugees heeft dan ook vriendelijk verzocht aan Real Madrid om een schappelijke prijs op te stellen voor zijn verkoop. Ronaldo is boos op de voorzitter omdat zijn salaris niet omhoog is gegaan na een jaar vol prijzen en hoogtepunten bij Real Madrid.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronaldo wil vertrekken bij Real: Maar dit is absurd hoeveel Real vraagt

Een korte samenvatting: De Portugese vedette Cristiano Ronaldo lijkt het helemaal te hebben gehad bij Real Madrid, de sterspeler zou niet meer door een deur kunnen met voorzitter Perez..