Italiaans Napoli weet zich vrijdag al tot winterkampioen te kronen

30-12-2017 11:24 - Door: joost

Italiaans Napoli weet zich vrijdag al tot winterkampioen te kronen

Vanavond stond er één wedstrijd op het programma in de Serie A. Crotone trad aan tegen het Napoli van onder andere Dries Mertens. Napoli wist de wedstrijd uiteindelijk met 0-1 te winnen.

Vervolg: Italiaans Napoli weet zich vrijdag al tot winterkampioen te kronen

De wedstrijd verliep precies zoals van te voren verwacht werd. Een schiettent van Napoli gericht op het doel van Cordaz. Toch waren er weinig hoogtepunten, na 16 minuten konden de fans van Napoli juichen dankzij Marek Hamsik. De Slowaak benutte een briljante pass van Allan en schoot de bal in de rechterhoek. De rest van de wedstrijd was het afwachten tot de 0-2 zou vallen, maar die kwam er niet.

 

Voor Napoli zijn het uiteindelijk wel weer 3 kostbare punten die zij bij kunnen schrijven. De ploeg van Dries Mertens heeft nu een voorsprong van 4 punten op nummer 2 Juventus. Dat overigens nog wel in actie moet komen deze speelronde, De Oude Dame speelt morgenavond om 20:45 een uitwedstrijd tegen Verona. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Italiaans Napoli weet zich vrijdag al tot winterkampioen te kronen

Een korte samenvatting: Vanavond stond er één wedstrijd op het programma in de Serie A. Crotone trad aan tegen het Napoli van onder andere Dries Mertens. Napoli wist de wedstrijd uiteindelijk met 0-1 te winnen. .

Meest gelezen