City en Chelsea vissen achter het net betreft Bonucci

29-12-2017 22:39 - Door: M.d.Z.

De verdediger Leonardo Bonucci is absoluut niet van plan om de Italiaanse grootmacht AC Milan te vergeten, daar waar het Engelse Chelsea en Manchester City hoopten op versterking.

Vervolg: City en Chelsea vissen achter het net betreft Bonucci

Afgelopen zomer wist Bonucci de overstap te maken van de recordkampioen van de Serie A naar AC Milan, maar dit seizoen draait de mandekker niet goed in Milaan. AC Milan staat momenteel op een teleurstellende 11e plek in de Serie A, waar het Engelse Chelsea en Manchester City probeerden Bonucci te verlossen uit zijn lijden.

 

Beide Engelse grootmachten hoopten te kunnen versterken deze winterse periode, maar de zaakwaarnemer van Bonucci laat weten: 'Hij is een speler van AC Milan en hij heeft er voor gekozen om hier te gaan spelen. Hij wil er alles aan doen om zijn doelen hier te bewerkstelligen.'

 

'Hij is een geweldige professional een leider en hij wil zijn club uit deze situatie halen. Hij wil de club helpen hun doelstellingen te bereiken, die AC Milan verdient.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

City en Chelsea vissen achter het net betreft Bonucci

Een korte samenvatting: De verdediger Leonardo Bonucci is absoluut niet van plan om de Italiaanse grootmacht AC Milan te vergeten, daar waar het Engelse Chelsea en Manchester City hoopten op versterking..