Voormalig aanvaller FC Barcelona: Kunnen niet omgaan met Brazilianen

29-12-2017 19:05 - Door: M.d.Z.

Oud aanvaller en PSV speler Ronaldo heeft een boekje open gedaan over zijn voormalig werkgever FC Barcelona. Volgens de Braziliaan werd hij slecht behandelt en deed rivaal Real Madrid dat vele malen beter.

Vervolg: Voormalig aanvaller FC Barcelona: Kunnen niet omgaan met Brazilianen

In 1996 speelde Ronaldo een seizoen voor FC Barcelona, waarna hij later vertrok naar de Italiaanse grootmacht Internazionale. In de periode 2002 tot 2007 speelde Ronaldo voor rivaal Real Madrid. 'Ik voelde me bij Real veel gelukkiger, al had ik in Barcelona ook een heel mooi jaar,' laat de voormalig aanvaller weten in gesprek met Esporte Interativo.

 

'Uiteindelijk was mijn historie met Barça niet zo goed, vergelijkbaar met die van Neymar. Barcelona heeft altijd problemen gehad met Brazilianen; Neymar, Romário, Ronaldinho en ikzelf. We zijn uiteindelijk allemaal slecht door de club behandeld, ondanks onze toewijding en bijdrage.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voormalig aanvaller FC Barcelona: Kunnen niet omgaan met Brazilianen

Een korte samenvatting: Oud aanvaller en PSV speler Ronaldo heeft een boekje open gedaan over zijn voormalig werkgever FC Barcelona. Volgens de Braziliaan werd hij slecht behandelt en deed rivaal Real Madrid dat vele malen beter..