Fulham gaat talent Sessegnon wellicht verliezen aan Los Blancos

29-12-2017 19:37 - Door: MaxKoehorst

Fulham gaat talent Sessegnon wellicht verliezen aan Los Blancos

De 17-jarige linksback Ryan Sessegnon uit Engeland wordt al geruime tijd in de gaten gehouden door topclubs zoals buurman Chelsea, Real Madrid en Arsenal. De tweede lijkt hem nu te kunnen tekenen.

Vervolg: Fulham gaat talent Sessegnon wellicht verliezen aan Los Blancos

Sessegnon speelt sinds vorig seizoen zijn wedstrijden in het eerste van Fulham op het één na hoogste niveau van Engeland. Hij liet daar zien dat hij ook als linksmidden uit de voeten kan en dat wekte dus al de nodige interesse op. Dit seizoen doet de speler het nóg beter en hij lijkt dan ook onhoudbaar voor de Londense club.

 

Real Madrid zou zich zo snel mogelijk willen versterken met de speler (en enkele andere namen) om nog deel te kunnen nemen aan de titelrace van La Liga en hun Europees avontuur. Ook is als reden genoemd dat verdediger Marcelo te snel zou aftakelen en er vernieuwing nodig is voor het team.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Fulham gaat talent Sessegnon wellicht verliezen aan Los Blancos

Een korte samenvatting: De 17-jarige linksback Ryan Sessegnon uit Engeland wordt al geruime tijd in de gaten gehouden door topclubs zoals buurman Chelsea, Real Madrid en Arsenal. De tweede lijkt hem nu te kunnen tekenen..