Real wil Bale lozen, maar wil hoofdprijs van 100 miljoen

27-12-2017 16:48 - Door: M.d.Z.

Real wil Bale lozen, maar wil hoofdprijs van 100 miljoen

Metro UK en Daily Star weten woensdag te melden dat Real Madrid Gerath Bale te koop hebben gezet. Manchester United en Chelsea lijken op de loer te liggen voor de Waleshman.

Vervolg: Real wil Bale lozen, maar wil hoofdprijs van 100 miljoen

Waar Bale er een tijdje heeft uitgelegen met een blessure, was Real Madrid behoudend over zijn terugkeer. Maar het probleem lijkt nu te worden opgelost, Bale mag namelijk vertrekken bij de Spaanse grootmacht.

 

Volgens Engelse media liggen het Londense Chelsea FC en Manchester United op de loer om de buitenspeler in te willen lijven. Volgens Metro UK lijkt Real Madrid geen stap terug te willen doen dan wat ze er toentertijd voor betaald hebben, wat neerkomt op een bedrag rondom de 100 miljoen.

 

In 2013 kon Bale al kiezen voor een avontuur bij Manchester United, maar toen verkoos hij ervoor om bij Real Madrid te blijven. Toch lijkt hij een nieuwe kans te krijgen en wil Mourinho het volle pond te willen gaan betalen aan Real Madrid voor Bale.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real wil Bale lozen, maar wil hoofdprijs van 100 miljoen

Een korte samenvatting: Metro UK en Daily Star weten woensdag te melden dat Real Madrid Gerath Bale te koop hebben gezet. Manchester United en Chelsea lijken op de loer te liggen voor de Waleshman..

Meest gelezen