Fenerbahce lijkt Van Persie te willen slijten en is hem beu

26-12-2017 21:10 - Door: M.d.Z.

Fenerbahce lijkt Van Persie te willen slijten en is hem beu

Robin van Persie is momenteel herstellende van een zware knieblessure, maar het Turkse Fenerbahçe is niet blij met de houding van de Nederlander.

Vervolg: Fenerbahce lijkt Van Persie te willen slijten en is hem beu

Volgens het Turkse Fenerbahce zou Van Persie teveel bezig zijn met zijn prive leven en zijn hobbies in plaats van voetbal op de eerste plek hebben staan. Waar Van Persie zich nog regelmatig bij de fysiotherapeut meldt, zou hij zich teveel bezig houden met zijn prive leven.

 

Zo zou Van Persie regelmatige gezien te zijn op de manege, gaat hij regelmatig uit eten en speelt hij regelmatig backgammon en pokertoernooien met jonge ploeggenoten. De Turkse grrootmacht bekijkt achter de schermen wat het met de 34-jarige Nederlander wil.

 

Ajansspor schrijft dat Fenerbahce zich op plan B gaat richten, dat Van Persie zich niet meer hoeft te melden bij de hoofdmacht maar bij het beloftenelftal.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Fenerbahce lijkt Van Persie te willen slijten en is hem beu

Een korte samenvatting: Robin van Persie is momenteel herstellende van een zware knieblessure, maar het Turkse Fenerbahçe is niet blij met de houding van de Nederlander..

Meest gelezen