Sparta stunt en haalt Dick Advocaat binnen

25-12-2017 19:03 - Door: NicoPeters

Sparta stunt en haalt Dick Advocaat binnen

Sparta Rotterdam heeft Dick Advocaat vastgelegd als de nieuwe trainer. Sparta meldt dit maandag op zijn officiële website. Advocaat begint na de winterstop als hoofdtrainer en heeft tot het einde van het lopende seizoen getekend.

Vervolg: Sparta stunt en haalt Dick Advocaat binnen

Als assistent-trainers van Advocaat heeft Sparta Fred Grim en Cor Pot aangetrokken. Ook zij hebben tot het einde van het seizoen getekend. Vorige week werd Alex Pastoor ontslagen door Sparta na de mindere prestaties. Het gebeurde na de afslachting tegen Feyenoord (0-7). Daarna kwam al naar buiten dat Sparta graag Advocaat (70) zou willen aantrekken als nieuwe trainer.

Advocaat, die ook bij Sparta speelde van 1980 tot 1982, trainde tot onlangs het Nederlands elftal. Eerder stond hij ook aan het roer bij onder andere PSV, AZ, Zenit Sint-Petersburg en de landen Zuid-Korea, Rusland en België.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sparta stunt en haalt Dick Advocaat binnen

Een korte samenvatting: Sparta Rotterdam heeft Dick Advocaat vastgelegd als de nieuwe trainer. Sparta meldt dit maandag op zijn officiële website. Advocaat begint na de winterstop als hoofdtrainer en heeft tot het einde van het lopende seizoen getekend..