Ziyech: Het is schandalig hoe ik die penalty neem

21-12-2017 12:02 - Door: NicoPeters

Ziyech: Het is schandalig hoe ik die penalty neem

FC Twente schakelde woensdag Ajax uit in de beker door de strafschoppenreeks te winnen. Twente won met 6-5. Ajax-middenvelder Hakim Ziyech miste de achtste penalty. Uiteindelijk kwam Twente mede daardoor langszij.

Vervolg: Ziyech: Het is schandalig hoe ik die penalty neem

'Het is schandalig hoe ik die penalty neem. Dat verwijt ik mezelf. Door mij zijn wij niet door. Ja, dat voelt echt zo. Ik mag zo'n penalty nooit zo nemen. Ik schoot 'm met veel risico... Het is gewoon balen', zei Ziyech tegen FOX Sports.
 
Ziyech schoot over, maar wilde in de linkerbovenhoek schieten. 'Maar ik schoot te hard. Dat neem ik mezelf wel kwalijk. Tegen PEC Zwolle schoot ik wel safe, maar miste ik ook. Nu dacht ik: ik schiet 'm vol in de hoek. Maar het mocht weer niet zo zijn', aldus Ziyech. Twente bereikte de kwartfinale door de overwinning.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ziyech: Het is schandalig hoe ik die penalty neem

Een korte samenvatting: FC Twente schakelde woensdag Ajax uit in de beker door de strafschoppenreeks te winnen. Twente won met 6-5. Ajax-middenvelder Hakim Ziyech miste de achtste penalty. Uiteindelijk kwam Twente mede daardoor langszij..